Ontdek de Top 8 Dakraam Fabrikanten: De meest Vertrouwde merken

Verken de topnamen in de wereld van dakramen met ons overzicht van de 8 beste fabrikanten. Ons overzicht onthult de meest vertrouwde en innovatieve merken. Ontdek hoe elk merk uitblinkt in design, duurzaamheid en variatie in afmetingen. Of je nu meer natuurlijk licht in huis wilt halen, je zolder wilt transformeren of energie-efficiënte opties zoekt, wij tonen je de toonaangevende aanbieders die aan al je behoeften voldoen.

Dakraam fabrikanten
Merk Over Website

Velux

Velux dakramen is een vooraanstaand Deens bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige dakramen en daglichtoplossingen. Met een sterke focus op innovatie en design biedt Velux producten die zorgen voor optimale lichtinval en ventilatie in woningen en commerciële gebouwen.

Website

Fakro

Fakro is een Pools bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van dakramen en zoldertoegangssystemen. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid en functionaliteit, en biedt een breed scala aan oplossingen om natuurlijk licht en frisse lucht in gebouwen te brengen.

Website

Skylux

Skylux is een Belgisch bedrijf dat daglichtoplossingen en producten voor platte daken aanbiedt. Het bedrijf streeft naar esthetisch aantrekkelijke en functionele producten die een overvloed aan natuurlijk licht in binnenruimtes mogelijk maken.

Website

Roto

Roto is een Duits bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van dakramen, vensters en bouwbeslag. Het bedrijf staat bekend om zijn technische innovaties en hoogwaardige producten die bijdragen aan de lichtinval, ventilatie en energie-efficiëntie van gebouwen.

Website

Rooflite

Rooflite is een Europees bedrijf dat gespecialiseerd is in daglichtoplossingen en dakramen. Ze bieden producten die ontworpen zijn om een gezonde en comfortabele binnenomgeving te creëren, waarbij natuurlijk licht centraal staat.

Website

Ubbink

Ubbink is een Nederlands bedrijf dat zich richt op producten en systemen voor de bouw en renovatie van gebouwen. Ze bieden oplossingen op het gebied van dakbedekking, ventilatie en energie-efficiëntie, waarbij ze streven naar duurzaamheid en innovatie.

Website

Luxtra

Luxtra is een merk dat dakramen en daglichtoplossingen produceert, hoewel ik geen specifieke informatie over dit merk heb. Het is mogelijk dat het een nieuwere speler is in de markt, gespecialiseerd in hoogwaardige daglichtoplossingen.

Website

Dakea

Dakea is een Europees merk dat dakramen en daglichtoplossingen produceert. Ze streven naar hoogwaardige producten die esthetiek, functionaliteit en energie-efficiëntie combineren om het binnenmilieu te verbeteren.

Website

Offerte installatie dakramen

Ook interessant