De belangrijkste fabrikanten van parketvloeren in België

Bij het kopen van een parketvloer wil je vanzelfsprekend waar voor je geld. Dit betekent dat je op zoek moet gaan naar een houten vloer van een goede fabrikant. Op deze manier weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig parket krijgt waar je jarenlang van kunt genieten. Maar je hebt de keuze uit tientallen fabrikanten die allemaal parketvloeren aanbieden, hoe weet je dan waar je verzekerd bent van kwalitatief goed parket? Speciaal voor jou hebben wij een lijst gemaakt met de vijf belangrijkste fabrikanten van parketvloeren in België. Op deze manier kun je zeker zijn van een goede parketvloer.

Offerte parket laten plaatsen

Meer informatie over de fabrikanten

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit een van de fabrikanten in de lijst, kun je hier een offerte aanvragen voor de plaatsing van de parketvloer. Op basis hiervan wordt een afspraak gemaakt om verder te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard krijg je ook uitgebreid advies over welke vloer voor jouw woning en de betreffende ruimte het beste is.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste fabrikanten van parketvloeren in België. Hierbij staat ook informatie over de fabrikant en waarom deze zich onderscheid van andere fabrikanten in België. Er sprake van een willekeurige volgorde: iedere naam in deze lijst levert goede parketvloeren en is aan te raden.

1: Lalegno

Lalegno is een van de grotere merken in België als het gaat om samengesteld parket. Bij deze fabrikant heb je de keuze uit meerlagig parket. Dit parket heeft als grote voordeel dat de kwaliteit hoger ligt en dat er ook meer stevigheid aanwezig is. Daarnaast is een parket dat uit meerdere lagen bestaat beter bestand tegen slijtage en beschadigingen zoals krassen. Een ander belangrijk punt bij Lalegno is de duurzaamheid. Deze fabrikant houdt zich veel bezig met het milieu en hier wordt dan ook altijd naar gekeken bij het ontwikkelen van parketvloeren. Voor een prachtige en natuurlijke houten vloer kun je dus terecht bij Lalegno.

2: Par-ky (Decospan)

Decospan is een bekende fabrikant op het gebied van hout en parketvloeren. Zo hebben zij een speciaal parket ontwikkelt, Par-ky, dat het beste van twee werelden combineert. Par-ky is een samengesteld parket dat zowel de voordelen van parket als laminaat combineert. Dit parket is een ware innovatie op het gebied van parket. Par-ky heeft het design en de warmte van echt hout, maar heeft de gemakkelijke installatie van laminaat. Er wordt dan ook echt gebruik gemaakt van natuurlijk hout en geen imitatie zoals bij laminaat. Met een Par-ky vloer creëer je een unieke look in je woning.

Offerte parket laten plaatsen

3: Kerkhofs

Kerkhofs is een bekende naam in België als het gaat om parketvloeren. Er zijn dan ook veel parketzaken die samenwerken met Kerkhofs. Deze fabrikant is dan ook uitgegroeid tot een groothandel dat uitstekende producten levert voor een goede prijs. Vooral de kwaliteit van de vloeren is voor Kerkhofs van groot belang en dat kun je ook terug zien. Dit bedrijf is zeer klantgericht en heeft de juiste kennis in huis als het gaat om de mogelijkheden met parket. Vakbedrijven zoals [bedrijf] hebben het voorrecht om te werken met deze topproducten. Als consument kun je hier volop van profiteren. Dankzij Kerkhofs heb je een prachtige houten vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

4: Dubois-Parquet (Cras)

Dubois-Parquet is de parketvloer van Cras, een bekende houthandel en fabrikant van parketvloeren in België. Cras werkt veel samen met echte vakbedrijven die mooie parketvloeren plaatsen in elke woning. Het bedrijf importeert en exporteert hout en bewerkt het hout naar de wens van de klant. Of het nu gaat om zagen, drogen, impregneren of schaven: bij Cras wordt de parketvloer voor jou op maat gemaakt. Dubois-Parquet is een collectie van verschillende massieve parketvloeren in Franse eik en exoten.

5: BJ Parket

Een andere bekende fabrikant van parket en groothandel van parketproducten is BJ Parket. Dit bedrijf levert haar producten aan professionele bedrijven die dit kunnen verkopen aan hun klanten. BJ Parket biedt diverse houtsoorten aan en hierbij is kwaliteit steeds de belangrijkste pijler. Dankzij een zeer zorgvuldig productieproces kan BJ Parket altijd de beste producten aanbieden. BJ Parket is daarnaast ook de invoerder van SOLIDFLOOR, succesvolle parket collecties in België. SOLIDFLOOR is een meerlagig parket dat direct gelegd kan worden. Dit parket is verkrijgbaar in diverse diktes en kan op diverse manieren worden afgewerkt.

De juiste fabrikant kiezen voor jouw klus

Je hebt dus in ieder geval vijf fabrikanten waar je uit kunt kiezen als het gaat om de keuze voor een parketvloer. Naast deze vijf mogelijkheden zijn er nog veel meer opties, en dus is het lastig om een keuze te maken. Parket laten plaatsen door een vakman? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de voordelen van het laten plaatsen van een mooie parketvloer in jouw woning.

Offerte parket laten plaatsen

Ook interessant