Zodiac Ovline zwembaden: prijs, modellen & afmetingen

Publireportage

De Ovline zwembaden van Zodiac zijn zeer kwalitatieve zwembaden dankzij hun unieke bekleding. Wat zijn de voordelen van een Zodiac Ovline zwembad, uit welke modellen en toebehoren kan je kiezen en wat is de Zodiac Ovline prijs?

Zodiac Ovline, het ovale zwembad

De Ovline zwembaden zijn een product van Zodiac, fabrikant van opblaasbare polyester zwembaden van zeer hoge kwaliteit. Het Zodiac Ovline zwembad is iets groter dan het “kleine” broertje Zodiac Winky omdat het zwembad een ovale vorm heeft. Omdat het bad iets groter is, kan je in het grootste Ovline zwembad zonder moeite baantjes zwemmen. Ook voor mensen en families die naast gewoon zwemplezier een goed zwembad zoeken om fit te blijven en baantjes te trekken is het ideaal.

Plaatsing Zodiac Ovline

Het Ovline Zodiac zwembad kan zowel bovengronds ( vrijstaand ) als half-ingegraven worden in de grond. Je kan het zwembad zelf oppompen en plaatsen of je kan het overlaten aan de installateur mits een kleine meerkost. Plaat je het zelf, gebruik kan altijd een grondzeil en verzorg de plaatsing met minimum 2 personen. Het gewicht van het zwembad ligt tussen 90kg en 160kg!

Hoge levensduur

Een Zodiac zwembad bestaat uit Dynalon©, een polyester dat vastzit tussen een interne en externe bekleding zodat het zwembad zeer goed bestand is tegen scheuren, krassen en de weersomstandigheden.

Warmer water

De rand van het zwembad speelt de rol van warmtewisselaar. De zon verwarmt de rand, de erin opgesloten lucht warmt op en verwarmt het zwembadwater waardoor de gemiddelde watertemperatuur 2,5° hoger ligt dan bij andere bovengrondse zwembaden.

Warmtepomp & PH / Chloor

Je kan het zwembadwater extra opwarmen door de installatie van een warmtepomp zodoende je ook in de winter kan genieten van het zwembad. Voor de plaatsing van een warmtepomp voor zwembaden betaal je tussen €1.600 en €3.000, afhankelijk van de grootte van het zwembad. Voor de automatisatie van PH en Chloor betaal je +/- €1.500.

Gratis offerteaanvraag

Voordeel Zodiac Ovline

 • makkelijke en directe montage zonder veel gedoe;
 • voldoende zwemdiepte vanaf 0.88m;
 • kan overal geplaatst worden; ( in de tuin, op vakantie, bij vrienden… )
 • ideaal voor kinderen & leren zwemmen;
 • makkelijk transport en opbergen;
 • makkelijk in onderhoud, geen dure kosten;
 • geen vergunning nodig;
 • toebehoren verkrijgbaar; ( ladder, filter, dekzeil, filters, pomp… )
 • water wordt verwarmd op een natuurlijke wijze;
 • zachte rand;
 • kwaliteitsproduct;

3 Ovline modellen

Momenteel kan je kiezen uit 3 verschillende Ovline-modellen. Het instapmodel, de Ovline 2000 met haar binnenafmetingen 3.00m x 5.80 is al een vrij ruim zwembad. Wie het nog iets groter wenst, kan ook nog kiezen tussen de Ovline 3000 met haar binnenafmetingen 3.50m x 7.20 en de Ovline 4000 met binnenafmetingen 4.50m x 9.20. De diepte van de zwembaden ligt tussen 0,88m en 1.08m, diep genoeg om de bodem niet te raken tijdens het zwemmen.

Zodiac Ovline 4000

Eigenschappen en afmetingen Zodiac Ovline

Model Hoogte Binnenafmeting Installatietijd Inhoud m³ Gewicht
Zodiac Ovline 2000 1.00m 3.00m x 5.80 3.80m 3u 90kg
Zodiac Ovline 3000 1.20m 3.50m x 7.20 5.00m 4u 125kg
Zodiac Ovline 4000 1.20m 4.50m x 9.20 5.00m 4u30 160kg

Toebehoren en opties

Het Ovline zwembad wordt geleverd en geplaatst met een aantal toebehoren en opties zoals de filterpomp, veiligheidsladder, aansluitingsmateriaal, skimmer, handleiding, grondzeil, zomer afdekzeil, winter afdekzeil, winterhoes, verlichting, Topaze robot, schoonmaakmiddelen, handmatige bodemzuiger enz… Vraag goed na aan de leverancier van het Ovline zwembad welke toebehoren in de prijs inbegrepen zijn en hoeveel de extra opties kosten.

Gratis offerteaanvraag

Prijs Zodiac Ovline zwembaden & modellen

Model Hoogte over alles Prijs incl. BTW* Offerte op maat
Zodiac Ovline 2000 1.00m €6.500 Offerteaanvraag
Zodiac Ovline 3000 1.20m €10.000 Offerteaanvraag
Zodiac Ovline 4000 1.20m €13.000 Offerteaanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, inclusief BTW

Half ingegraven Zodiac Ovline

Zodiac Ovline kopen

Wens je een Zodiac Ovline te kopen, dan kan dit bij een officiële dealer van Zodiac. De uiteindelijke totaalprijs van het zwembad is afhankelijk van een aantal criteria zoals het gekozen type, de gekozen accessoires, postcode van het leveradres, dient het opblaasbaar zwembad ingegraven te worden of niet… Ga je het zelf plaatsen of niet? Voor de levering van een Zodiac Ovline betaal je tussen €550 en €750.

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen bij elke dealer verschillend zijn. Daarom raden wij aan om een offerte aan te vragen zodoende je een goedkoop Ovline Zodiac zwembad kan kopen aan de beste prijs.

Gratis offerteaanvraag

Ook interessant