De 5 leukste Intex kinderzwembaden voor in de tuin

Wie op zoek is naar een leuke kinderzwembadje, hoeft niet verder te zoeken. Onderstaand overzicht toont een aantal opblaasbare kinderzwembaden van Intex voor de allerkleinste kinderen.

Intex speelzwembad Dinoland

Dinoland kinderzwembad Intex

Speelplezier verzekerd met dit Dino-thema kinderzwembad. Het kleurrijk opblaasbaar kinderbadje bevat een glijbaan en een plonsbadje dat je met water kan vullen. Met de bijgeleverde ballen en ringen beleven je kinderen meer plezier. Je kan de glijbaan aansluiten aan de tuinslang.

Adviesprijs: €45

Kopen bij Bol.com

Intex Speelzwembad Krokodil

Intex krokodil kinderzwembad

Voor de allerkleinsten ( 2-6 jaar ) is dit zwembadje voor in de tuin superleuk. Het rond kinderzwembadje bevat een kleine glijbaan en kan met water opgevuld worden. Verder kan je een krokodil, een emmer, vissen en een klein eendje opblazen. De parasol levert extra schaduw op zonrijke dagen.

Adviesprijs: €35

Kopen bij Bol.com

Intex Kinderzwembad Royal Castle

Intex Royal Castle kinderzwembad

Dit kleine buitenbadje voor de allerkleinsten onder ons is geschikt voor kinderen tussen 1 en 3 jaar oud. Het opblaasbaar zwembad heeft de vorm van een kasteel en de bodem kan met water opgevuld worden. Het dak van het kasteel biedt schaduw als bescherming tegen de zon. Er werd een opblaasbare bloem bijgeleverd.

Adviesprijs: €18

Kopen bij Bol.com

Intex Fantasy Castle Play Center

Intex Fantasy castle kinderzwembad

Dit vierkant opblaasbaar kinderzwembad voor kleine kinderen is zeer kleurrijk opgebouwd. Het plonsbadje heeft de vorm van een kasteel met vier torens. Via de glijbaan kan je in het plonsbadje glijden. Er wordt een schild, speer en dino bijgeleverd.

Adviesprijs: €40

Kopen bij Bol.com

Intex Speelzwembad Candy Zone

Intex Candy Zone kinderzwembadje

Zeer mooi en leuk opblaasbaar kinderplonsbadje voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. Het thema is snoepen. Het zwembad bestaat uit 2 plonsbadjes, een mooie glijbaan, ballenbaan, opblaasbare lolly’s, boog enz… Als je de tuinslang aansluit, komt er water uit de boog.

Adviesprijs: €55

Kopen bij Bol.com

Ook interessant