Prijs Zodiac zwembaden: types & modellen

Publireportage

Zodiac zwembaden zijn kwalitatieve opblaasbare polyester zwembaden voor het ganse gezin. Een Zodiac zwembad kenmerkt zich door onder andere haar opblaasbare zwembadrand en de eenvoudige plaatsing. Wij geven een overzicht van alle modellen en types.

Zodiac Winky

De Zodiac Winky zwembaden zijn ronde opblaasbare polyester zwembaden die zowel ondergronds als bovengronds geplaatst kunnen worden. De Winky zwembaden bestaan uit 5 verschillende modellen met een interne diameter van 3.80m tot 7.80m. Ze worden voorzien van alle toebehoren en opties.

Prijsklasse: €4.000 – €11.600*

Lees meer over de Zodiac Winky zwembaden

Zodiac Ovline

De Ovline polyester zwembaden van Zodiac kenmerken zich door hun ovale vorm. Ze zijn net iets groter dan de Winky baden waardoor je makkelijker baantjes kan zwemmen. De Ovline zwembaden worden zowel vrijstaand en bovengronds geplaatst als half-ingegraven in de grond. De lengte van de zwembaden gaat van 5.80m tot 9.20m.

Gratis offerteaanvraag

Prijsklasse: €6.500 – €13.000*

Lees meer over de Zodiac Ovline zwembaden

Zodiac Hippo

De Hippo zwembaden van Zodiac zijn rechthoekig en de grootste in het assortiment. Ze kunnen qua afmetingen perfect concurreren met betonnen zwembaden met dat verschil dat ze een stuk goedkoper zijn. Het kleinste model meet 9.00m x 5.00m en het grootste model meet liefst 13.50m x 4.60m. Je kan het zwembad enkel ingraven in de grond.

Prijsklasse: €13.500 – €22.000*

Lees meer over de Zodiac Hippo zwembaden

* Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en zonder levering en plaatsing.

Gratis offerteaanvraag

Ook interessant