Zodiac Hippo zwembaden: prijs, modellen & afmetingen

Publireportage

De Hippo zwembaden van Zodiac zijn de grootste opblaasbare zwembaden uit het gamma. Wat zijn de voordelen van een Zodiac Hippo zwembad, uit welke modellen en toebehoren kan je kiezen en wat is de Zodiac Hippo prijs?

Zodiac Hippo, het rechthoekig zwembad

De Hippo zwembaden van Zodiac zijn vervaardigd in hoogwaardig polyester en zijn super sterk. Ze zijn een stuk groter dan de Zodiac Winky en de Zodiac Ovline. Het Hippo-gamma bevat niet minder dan 2 modellen ( Hippo 40 & Hippo 65 ), voor ieder wat wils. De rechthoekige buitenzwembaden zijn opblaasbaar en zeer onderhoudsvriendelijk.

De polyester buitenzwembaden zijn ideaal voor mensen die graag hun zwembad intensief gebruiken om fit te blijven of zijn ideaal voor ( grote ) gezinnen die een zwembad zoeken dat een lange levensduur heeft maar je ook makkelijk kan plaatsen in de tuin van een vakantiehuis, hotel of b&b… Het grote voordeel van dit soort zwembaden is dat je ze kan plaatsen zonder vergunning, bovendien zijn ze in 1 dag geplaatst en hoef je geen frame op te stellen.

Dankzij de opblaasbare en veerkrachtige kussens, spring je zonder problemen in het zwembadwater.

Plaatsing Zodiac Hippo

Een Hippo-zwembad wordt steeds ingegraven in de grond. Je kan het zwembad zelf oppompen en plaatsen of je kan het overlaten aan de installateur mits een meerprijs. Hij zorgt voor de graafwerken, het wegvoeren van de overtollige grond, de plaatsing en de afwerking rondom het zwembad ( kunstgras of houten terras ) . Plaat je het zwembad, gebruik kan altijd een grondzeil en verzorg de plaatsing met minimum 2 personen. Het gewicht van het grootste zwembad bedraagt meer dan 265kg.

Zwemmen en spelen in een Zodiac Hippo

Hoge levensduur

Een Zodiac wordt vervaardigd in Dynalon©, dit is een zeer sterk polyester dat vastzit tussen een interne en externe bekleding zodat het zwembad zeer goed bestand is tegen scheuren, krassen en de weersomstandigheden.

Warmer water

De rand van het zwembad speelt de rol van warmtewisselaar. De zon verwarmt de rand, de erin opgesloten lucht warmt op en verwarmt het zwembadwater waardoor de gemiddelde watertemperatuur 2,5° hoger ligt dan bij andere bovengrondse zwembaden.

Warmtepomp & PH / Chloor

Je kan het zwembadwater extra opwarmen door de installatie van een warmtepomp zodoende je ook in de winter kan genieten van het zwembad. Voor de plaatsing van een warmtepomp voor zwembaden betaal je tussen €1.600 en €3.000, afhankelijk van de grootte van het zwembad. Voor de automatisatie van PH en Chloor betaal je +/- €1.500.

Gratis offerteaanvraag

Voordeel Zodiac Hippo

 • ideaal voor grote groepen;
 • makkelijke en directe montage zonder veel gedoe;
 • voldoende zwemdiepte tot 1.25m;
 • kan overal geplaatst worden; ( in de tuin, op vakantie, bij vrienden… )
 • ideaal voor kinderen & leren zwemmen;
 • makkelijk transport en opbergen;
 • makkelijk in onderhoud, geen dure kosten;
 • geen vergunning nodig;
 • toebehoren verkrijgbaar; ( ladder, filter, dekzeil, filters, pomp… )
 • water wordt verwarmd op een natuurlijke wijze;
 • zachte rand / springkussen;
 • kwaliteitsproduct;

2 modellen

Momenteel kan je kiezen uit 2 verschillende Hippo-modellen. Het instapmodel, de Hippo 40 met haar binnenafmetingen 5.00m x 9.00m is al een vrij ruim zwembad. Wie het nog iets groter wenst, kan ook nog kiezen voor de Hippo 65 met binnenafmetingen van maar liefst 4.60m x 13.50m. De diepte van de zwembaden ligt tussen 1.08m en 1.13m, diep genoeg om de bodem niet te raken tijdens het zwemmen.

Eigenschappen en afmetingen Zodiac Hippo

Model Hoogte Binnenafmeting Inhoud m³ Gewicht
Zodiac Hippo 40 1.20m 9.00m x 5.00m 40m³ 204kg
Zodiac Hippo 65 1.25m 13.50m x 4.60m 65m³ 268kg

Toebehoren en opties

Het Hippo zwembad wordt geleverd en geplaatst met een aantal toebehoren en opties zoals de filterpomp, veiligheidsladder, aansluitingsmateriaal, skimmer, handleiding, grondzeil, zomer afdekzeil, winter afdekzeil, winterhoes, verlichting, Topaze robot, schoonmaakmiddelen, handmatige bodemzuiger enz… Vraag goed na aan de leverancier van het Hippo zwembad welke toebehoren in de prijs inbegrepen zijn en hoeveel de extra opties kosten.

Gratis offerteaanvraag

Prijs Zodiac Hippo zwembaden & modellen

Model Hoogte over alles Prijs incl. BTW* Offerte op maat
Zodiac Hippo 40 1.20m €13.500 Offerteaanvraag
Zodiac Hippo 60 1.25m €22.000 Offerteaanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, inclusief BTW

Zodiac Hippo kopen

Wens je een Zodiac Hippo te kopen, dan kan dit bij een officiële dealer van Zodiac. De uiteindelijke totaalprijs van het zwembad is afhankelijk van een aantal criteria zoals het gekozen type, de gekozen accessoires, postcode van het leveradres, ga je het zelf plaatsen of laat je het ingraven? Voor de levering van een Zodiac Hippo betaal je tussen €550 en €750.

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen bij elke dealer verschillend zijn. Daarom raden wij aan om een offerte aan te vragen zodoende je een goedkoop Hippo Zodiac zwembad kan kopen aan de beste prijs.

Gratis offerteaanvraag

Ook interessant